З 15 листопада освітній процес здійснюється дистанційно

 


📢ℹШановні здобувачі освіти та батьки!
💬У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації у м. Кривому Розі із захворюваністю населення на гострі респіраторно-вірусні інфекційні хвороби, у тому числі на коронавірусну інфекцію, загальноосвітні заклади освіти міста здійснюють освітній процес у 💻📚дистанційному форматі.
📆З 08 листопада до особливого розпорядження, освітній процес у закладі буде організовано в онлайн-форматі. Навчальний контент публікуватиметься у відповідності до розкладу, синхронно (відеоконференції ▶️Google Meet/ Zoom) і асинхронно (на платформі «Human»).
Пропонуємо ознайомитись з розкладом синхронних уроків у форматі відеоконференцій, всі інші уроки будуть доступні в асинхронному режимі на платформі дистанційного навчання «Human»:
✅1-4 класи. Розклад синхронних уроків з 15 по 19 листопада
📱🖥Кожному учню школи і його батькам надано логін і пароль для входу на платформу дистанційного навчання та коротку відеоінструцію (🌐https://youtu.be/JLXQQ59BGYE). Цей обліковий запис (логін і пароль) також можна використовувати для входу в шкільний корпоративний акаунт Google, для користування хмарними сервісами Google: Google-диск, Google-Meet, Gmail, тощо.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Наше привітання до Дня Учителя